Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nervi în PSD, după ATACUL lui Vosganian: 'Domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat'

PSD
PSD sigla

Vicepreședintele ALDE, senatorul Varujan Vosganian a povestit sâmbătă, pe Facebook, că a părăsit prima reuniune PSD la care a participat vreodată, după ce i-a „ascultat pe distinșii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toți românii de bună credință sunt la PSD etc”. Ulterior, într-un comentariu, Varujan Vosganian  a spus că: „PSD este un partid mare, dar nu atât de mare”.

Citește și: Acuzații EXPLOZIVE: 'Băsescu și Udrea i-au înscenat lui Dragnea dosarul Referendumului, dar acum îl roagă să îi scape de mititica'

"Românii de bună credință sunt români de bună credință pur și simplu, fără legătură cu partidele politice. Dar dacă tot sunteți ofuscat, domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat. Altminteri, nervos fiind, poate greșiți și îl sunați pe Meleșcanu al dvs. să-l întrebați de George Maior... Nu de alta, dar își bate joc de români de vreo doi ani marele dvs. ministru ALDE!

Beți ceaiul ăla de tei, domnule Vosganian. Să nu cumva să-l tulburați pe marele ministru Meleșcanu... Altfel, lupta cu statul paralel e o foarte mare prioritate la dvs. în partid, știu... Știm cu toții... Am asurzit auzindu-vă VORBIND despre asta...", scrie Liviu Pleșoianu  pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.