Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Conducere militară la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Europa FM
doctor medic spital

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu a confirmat, vineri, că medicul militar infecţionist Constantin Marinel Vlase a preluat funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, "pe o perioadă de cel mult 30 de zile", anunță AGERPRES.

"Vă informăm că prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, începând de astăzi, 20.11.2020, domnul lt.col. Vlase Constantin Marinel, Şef Ambulatoriu la Spitalul Militar de Urgenţă 'Aristide Serfioti' Galaţi se numeşte în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. pe o perioadă de cel mult 30 de zile", precizează un comunicat de presă al CJ Sibiu.

Constantin Vlase preia spitalul sibian, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu este condusă de un medic militar, colonelul Daniel Chelcea, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

Judeţul Sibiu se situează pe primul loc în România, cu o rată de infectare de 8,9 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când a înregistrat 9,06 la mia de locuitori, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. În municipiul Sibiu rata de infectare comunicată vineri de către Instituţia Prefectului este de 13,45 la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.