Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: DNA intră în CFR

Sigla DNA

DNA a confirmat marți că face percheziții la o instituție publică, după ce STIRIPESURSE.RO a relatat că vizată este CFR Regionala Bucureşti.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2019. În cursul zilei de 26 noiembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București, dintre care o locație în sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, a transmis marți DNA.

Surse judiciare au zis marți pentru STIRIPESURSE.RO că procurorii DNA fac percheziţii la sediul CFR Regionala Bucureşti de unde ridică documente şi obiecte. Potriviti surselor citate percheziţiile au legătură cu un dosar în care sunt cercetate posibile fapte de corupţie legate de contracte încheiate de această societate. Sursele citate nu pot preciza ce infracţiuni sunt verificate in rem sau dacă sunt persoane vizate la acest moment dar arată că dosarul ar avea la baza sa o plângere penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.