Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Informaţie crucială în contextul pandemiei: Câte paturi la terapie intensivă şi câte ventilatoare mecanice are România

Agerpres
pat spital gol

Grupul de Comunicare Strategică anunţă oficial câte paturi există pentru terapie intensivă în România şi câte ventilatoare mecanice necesare pentru pacienţii cu insuficienţă respiratorie.

"La acest moment dispunem la nivelul spitalelor de 2.653 de paturi ATI şi de 1.361 ventilatoare mecanice. Vom reveni cu detalii pe măsură ce se vor concretiza noile achiziții", transmite GCS.

"În cursul serii trecute numărul de teste disponibile în cele 11 centre de testare de la nivel național era de 8.612", a mai transmis GCS.

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

5 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

CITEȘTE ȘI: Grupa de sânge care te face mai vulnerabil în fața coronavirusului/ STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.