Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Marco Verratti a semnat cu Al-Arabi

transfermarkt.com
marco verratti

Internaţionalul italian Marco Verratti a semnat cu clubul Al-Arabi SC (Qatar) după unsprezece ani petrecuţi la Paris SG, a anunţat miercuri clubul francez, scrie AFP.

Mijlocaşul de 30 de ani, favoritul multor suporteri ai lui PSG, nu a mai făcut parte din planurile clubului, care a schimbat strategia în această vară odată cu venirea antrenorului Luis Enrique. Marco Verratti 'a jucat un rol major în marea noastră istorie', a declarat preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, citat în comunicatul de presă al PSG, conform agerpres.

"Parisul, clubul şi suporterii săi vor avea întotdeauna un loc special în inima mea. Voi fi parizian pentru totdeauna", a spus, la rândul său, Marco Verratti.

Italianul se afla de luni seara la Doha, unde urma să treacă testele medicale şi apoi să semneze contractul cu Al-Arabi, unul dintre cluburile din capitala Qatarului.

Termenii contractului nu sunt încă cunoscuţi, dar informaţiile din presă sugerează un transfer în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.