Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Metrorex anunță primele măsuri luate, din cauza coronavirusului

www.digi24.ro
aglomeratie metrou

Metrorex a anunţat măsurile luate cu privire la coronavirus, printre fiind acelea de dezinfectare a barelor şi a butoanelor de deschidere a uşilor. Metrorex va folosi și afişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus.

Citește și: Traian Băsescu, profeție NEAGRĂ, în miez de noapte: PSD va reveni la locale. Orban și Barna sacrifică dreapta

Metrorex a anunţat măsurile luate pe fondul răspândirii noului virus, pentru prevenirea şi diminuarea riscurilor de contaminare în aglomeraţie.

„În trenurie de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere a uşilor din interiorul acestora, cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii”, anunţă reprezentanţii Metrorex, printr-un comunicat de presă.

Pentru a informa publicul călător, Metrorex va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, fişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus. Fişele prezintă metode de protecţie pe care orice călător trebuie să le aplice, pentru siguranţa lor şi a celor din jur.

Oficialii Metrorex ar trebui să vină cu soluții ca să nu existe aglomerările de oameni la metrou la orele de vârf, a solicitat duminică șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în contextul răspândirii coronavirusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.