Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial: Moldova a transmis a doua parte a chestionarului privind aderarea la UE

rador.ro
republica moldova ue

Republica Moldova a transmis reprezentanților Uniunii Europene a doua parte a chestionarului privind aderarea la UE.

Despre aceasta a anunțat premierul Natalia Gavrilița la evenimentul de inaugurare a noului sediu al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, transmite Știri.md.

"Moldovenii privesc cu multă speranțăși încredere într-un viitor european pentru R. Moldova și cred în rezultatele benefice ale reformelor necesare pentru integrarea europeană. Moldova a întârziat prea mult asumarea determinată a acestui drum, dar Guvernul pe care îl conduc este hotărât să recupereze întârzierile și să accelereze procesele pentru a pune țara noastră în familia țărilor libere, în familia țărilor europene.

Îmi face o deosebită plăcere să vă înmânez o parte din cele 7 volume cu răspunsuri la chestionarul privind aderarea la UE", a declarat Natalia Gavrilița, înainte de a transmite chestionarul ambasadorului Uniunii Europene la Chișinău, Janis Mazeiks.

Janis Mazeiks a menționat că volumele sunt cel mai bun cadou de casă nouă și s-a arătat impresionat de determinarea autorităților în procesul de aderare la UE.

La data de 22 aprilie, premierul Natalia Gavrilița a transmis ambasadorului UE la Chișinău, Janis Mazeiks, chestionarul completat de aderare la UE. Gavrilița a notat atunci că s-a lucrat intensiv la completarea chestionarului pentru a oferi o veste bună cetățenilor înainte de Sfintele Sărbători de Paști.

Reamintim că luni, 11 aprilie, la Luxemburg, Republica Moldova a primit chestionarul Comisiei Europene cu privire la cererea de aderare la UE a Republicii Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.