Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Ponta il lasa pe Basescu fara palat. Cui ii da locuinta ravnita de presedinte

basescu uluit

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri ca discutia despre "palatul lui Basescu" este inchisa, pentru ca cererea sa a fost respinsa. Premierul a precizat si cui ii va aloca aceast "palat" solicitat de Basescu.

"Discuţia este soluţionată. Am respins propunerea RAAPPS. Am discutat cu secretarul general zilele acestea şi sâmbătă, nemaifiind campanie electorală, o să mă văd cu mai multe fundaţii care promovează performanţa şi una dintre ele va primi acea proprietate în folosinţă gratuită, chiar săptămâna viitoare. Discuţia despre palatul lui Băsescu se închide. Dacă, sigur, are mare nevoie de o locuinţă, o să îi găsim o locuinţă", a spus prim-ministrul, miercuri seară, la finalul unei acţiuni electorale în Capitală.

Ponta a reluat ideea ca legea trebuie modificata si doar in cazul in care un fost presedinte nu are locuinta, sa primeasca un adecenta de la stat. El a spus ca daca va fi cazul ii va gasi lui Traian Basescu "o locuinta modesta".

"Din punctul meu de vedere, dacă este timp să schimbăm legea şi să spunem foarte clar că orice fost şef al statului, dacă are locuinţă, mai ales că şi-a dat-o singur când era primar, nu mai e cazul să-i plătim din bani publici alta. Deocamdată, legea spune că trebuie să îi dăm şi atunci o să găsim o locuinţă mai modestă", a mai precizat Ponta, potrivit Agerpres.

Pe 19 octombrie, premierul a declarat că preşedintele Traian Băsescu a trimis o cerere Secretariatului General al Guvernului pentru a-i atribui o locuinţă după ce i se va termina mandatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.