Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Rapidul nu poate juca în Liga I

rapid

Comisia de Disciplină a FRF a decis că Rapid nu poate juca în Liga I! Decizia poate fi contestată de patronul formației, Valerii Moraru. Locul Rapidului va fi luat de ACS Poli Timișoara.

Rapid a fost reprezentat miercuri, la şedinţa Comisiei de Disciplină, de avocaţii Tudor Chiuariu şi Dan Idita. Primul a fost condamnat definitiv în 2014 pentru corupţie, iar cel de-al doilea este avocatul familiei Reghecampf.

Citește și: Prima biserică ortodoxă ce introduce messenger pentru credincioşi / VIDEO

„Din punctul nostru de vedere, sunt două chestiuni care nu pot fi contestate: Rapid şi-a câştigat pe teren dreptul de a evolua în Liga 1, deci dreptul acesta există şi nu poate fi contestat de nimeni. În al doilea rând, că a obţinut o licenţă din partea Comisiei de Licenţiere în acelaşi sens. LPF şi-a restrâns obiectul sesizării cu privire la aceste două aspecte asupra cărora Comisia de Disciplină se va pronunţa mâine (n.r. - azi). Acestea sunt cele două condiţii, licenţa şi dreptul de participare câştigat pe teren şi Rapidul le are pe ambele. Restul condiţiilor nu fac obiectul judecăţii. Comisia a admis cererile noastre formulate din partea creditorilor şi acţionarilor ca să fim admişi în cauză şi am pus concluzii pe fondul cauzei în numele creditorilor şi acţionarilor. Comisia a rămas în pronunţare. O să depunem susţinerile noastre şi în scris până maine (n.r. joi, 28 iulie) la ora 13:00“, a spus Tudor Chiuariu miercuri, după şedinţă.

Citește și: Celine Dion a luat-o razna după ce i-a murit soțul: Ce a putut să facă într-o emisiune TV / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.