Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial rus acuză armata ucraineană că a atacat 8 localități de pe teritoriul Federației Ruse

avion prabusit belgorod

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a acuzat atacuri efectuate pe teritoriul regiunii de către partea ucraineană, în ultimele 24 de ore, în urma cărora două persoane au murit, una a fost rănită, conform Interfax, scrie Rador Radio România.

  • „În regiunea Belgorod, în spaţiul aerian al satelor Belomestnoie, Boldirevka, Varvarovka și Petrovka, sistemul de apărare antiaeriană a doborât un UAV de tip avion. În satul Dubovoe o dronă inamică s-a prăbușit. În aceste așezări nu au existat consecințe asupra populaţiei. După ce apărarea aeriană a respins un atac aerian al Forțelor Armate ucrainene, au fost detectate distrugeri în satul Golovino - o mașină a fost avariată', a scris sâmbătă, liderul regiunii pe canalul său de Telegram. De asemenea, în districtul Volokonovsk, în satul Şahovka, o linie electrică a fost atacată de o dronă.

Doi morți

Cartierul urban Graivoron, satul Rojdestvenka au fost atacate de trei drone. Doi șoferi au murit în urma producerii unei explozii. Un muncitor s-a ales cu răni de schije și se află acum internat la Spitalul Clinic Regional Belgorod. O altă dronă din Rojdestvenka a fost doborâtă de arme de calibru mic. În satul Dronovka, un UAV cu muniție a fost descoperit și neutralizat de polițiștii de frontieră pe marginea drumului. O dronă inamică s-a prăbușit într-un câmp din apropierea satului Sankovo. Nu s-au înregistrt victime sau distrugeri în aceste așezări, a remarcat guvernatorul.

În districtul Krasnoiarujsk, două UAV-uri de tip aeronave au fost doborâte de un sistem de apărare antiaeriană în spaţiul aerian al satului Krasnaia Iaruga. Nu s-au înregistrat victime. Fragmentele de la o dronă au deteriorat un gard de pe stadion.

În districtul Rakitiansk, lângă satul Ţebulevka, un UAV de tip avion a căzut, fiind găsit într-o râpă. Nimeni nu a fost rănit, nu s-au înregistrat pagube materiale. Drona a fost recuperată și neutralizată de specialiști.

În regiunea Rivne, în apropiere de satul Martinţî, pe un câmp au fost găsite fragmentele unui UAV de tip avion. Nu nu s-au înregistrat pagube materiale. La fața locului au fost trimise serviciile de intervenţii si de urgență.

În cartierul urban Şebekinsk din satul Poliana, în așezarea de tip rural Maslovopristansk, un UAV a aruncat un dispozitiv exploziv într-una dintre incintele unei întreprinderi agricole. Explozia a afectat acoperișul unei clădiri și o conductă de gaze. Nu s-au înregistrat victime. Două obuze au fost trase asupra satului Maruiino. Nimeni nu a fost rănit, nu s-au înregistrat pagube materiale.

În cartierul urban Iakovlevsk, două UAV-uri de tip aeronave au fost doborâte de un sistem de apărare antiaeriană în apropierea orașului Stroitel. Nu s-au înregistrat pagube materiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.