Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial rus, huiduit la aeroport: 'Porcule, du-te acasă' / VIDEO

Пленарное заседание Госдумы РФ

”Porcule, du-te acasă!” sau ”Afară cu dușmanii din țară” sunt doar două dintre mesajele cu care a fost întâmpinat vicepremierul rus Dmitri Rogozin la venirea sa în Chișinău, informează dechide.md.

Oficialul rus a fost departe de o primire prietenoasă marți, când a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău și s-a îndreptat spre mașină. Mai mulți moldoveni au manifestat susținând că atitudinea lui Rogozin a fost de multe ori nepotrivită față de țara lor.

Ei au mai scandat și „Armata rusă, afară!” și „Ocupanți ați fost, ocupanți veți fi până veți muri, criminalilor!”.

Primăriile vor putea BENEFICIA de imobile confiscate

„Este o persoană care nu-și are locul în Republica Moldova, pentru că a instigat întotdeauna la ură și la separatism teritorial. Are și o carte unde a mărturisit că este mândru că a luptat împotriva Republicii Moldova și că, dacă ar avea această ocazie, ar face acest lucru încă o dată. Iată de ce dumnealui nu poate nicicând să negocieze reglementarea transnistreană. Trebuie să transmitem un mesaj autorităților și anume să se autosesizeze pentru a cerceta astfel de persoane din punct de vedere penal pentru separatism”, a spus Vlad Bilețchi, președintele ODIP.

Dmitri Rogozin se află într-o vizită de două zile în Republica Moldova. Venirile acestuia au declanșat de fiecare dată proteste și scandaluri, mai ales din cauza susținerii deschise pe care Rogozin o manifestă față de regiunea separatistă din stânga Nistrului, dar și din cauza criticilor dure pe care acesta le-a enunțat față de încercările moldovenilor de a se integra în blocul comunitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.