Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Temutele trupe Spetsnaz acționează la sol în Siria/ VIDEO-FOTO

http://rudaw.net/
Spetsnez

O unitate a forţelor speciale ruse se află în Siria unde efectuează în special misiuni de recunoaştere, a admis miercuri comandantul contingentului, scrie Reuters, citând agenţia Interfax. 

"Nu voi ascunde faptul că există o unitate a forţelor noastre speciale pe teritoriul sirian", a declarat generalul Aleksandr Dvornikov. Membrii acesteia acţionează în "misiuni de recunoaştere a obiectivelor raidurilor aeriene ruse. Ei sunt implicaţi în orientarea avioanelor spre ţintele lor din zone izolate, dar au şi alte misiuni speciale", a adăugat el. 

Pe de altă parte, surse militare au informat miercuri că un membru al forţelor de elită ale Ministerului rus de Interne, comandantul Serghei Ciupov (51 de ani), a fost ucis în luptele care au avut loc luna trecută în Siria. Este al şaselea militar rus care şi-a pierdut viaţa în această ţară de la intervenţia decisă de preşedintele Vladimir Putin în septembrie. El a fost înmormântat în cimitirul Balaşika, din apropiere de Moscova. Data decesului, inscripţionată pe mormânt, este 8 februarie. "A fost ucis de un obuz de mortier", a declarat pentru Reuters unul dintre foştii subordonaţi ai acestuia.AGERPRES

sursa foto: twitter.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.