Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficialii din secuime i se plâng lui Iohannis de ABUZURILE DNA: suntem STIGMATIZAȚI/VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a primit plângeri din partea oficialilor de Ținutul Secuiesc despre presupusele abuzuri ale DNA. Primarul din Gheorgheni, Nagy Zoltan, i-a explicat președintelui cum a cutremurat DNA-ul comunitarea din Gheorgheni.

Klaus Iohannis bate cu pumnul în masă în secuime: NU autonomie pe criterii etnice/VIDEO

Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc/VIDEO

Nagy Zoltan i-a explicat președintelui că fostul primar din Gheorgheni și-a pierdut mandatul ca urmare a faptului că DNA l-a trimis în judecată într-un dosar în care a semnat vânzarea a patru acri de teren. ”Avea și aprobarea consiliului local și toate actele necesare”, a spus Nagy Zoltan.

După ce a fost trimis în judecată de DNA, fostul primar din Gheorgheni a sunat-o pe secretara de la primărie și i-a cerut să-i dea caseta cu ședința consiliului local în care s-a decis vânzarea respectivului teren. Pentru că a fost înregistrat, primarul a fost acuzat din nou de DNA pentru trafic de influență și a fost luată și secretara de la primăria Gheorgheni pentru infracțiunea de delapidare.

”Este foarte greu să atragem investiții într-o zonă în care nu este liniște. Nu credem că este normal ca o secretară să fie trimisă în judecată pentru o delapidare de 3-4 lei”, a conchis Nagy Zoltan.

De asemenea, primarul din Miercurea Ciuc și președintele CJ Covasna i s-au plâns președintelui că toți oficialii din secuime sunt ”stigmatizați” și vânați de DNA.

Aceștia i-au explicat președintelui că în ultimii ani mai mulți oficiali din această zonă au fost ridicați de procurorii DNA și asta conduce la incertitudine, ceea ce afectează investițiile în zonă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.