Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficialii militari ruși acuză din nou Ucraina: 'Scenariștii de la Kiev' pregătesc o provocare în Rusia

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

Forțele armate ale Ucrainei se pregătesc să lanseze lovituri de artilerie din regiunea Sumi asupra regiunilor de frontieră ale Rusiei pentru a provoca focuri de ripostă, a declarat miercuri șeful Centrului național de control al apărării din Federația Rusă, generalul-colonel Mihail Mizintsev.

„Potrivit informațiilor de încredere disponibile, ofițerii SBU pregătesc o nouă provocare cu utilizarea de substanțe chimice periculoase. Conform planului "scenariștilor de la Kiev", unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei vor lansa lovituri de artilerie asupra regiunilor de frontieră ale Rusiei din așezările din regiunea Sumy”, a declarat Mizintsev, care conduce sediul central de coordonare interdepartamentală al Federației Ruse privind răspunsul umanitar în Ucraina, potrivit agenției ruse de stat Tass.

Oficialii ruși lansează în mod constant astfel de acuzații la adresa Ucrainei, fără să prezinte probe. Cu o zi înainte, același Mizintsev a declarat că trupele ucrainene, în retragere, au distrus în mod deliberat mai mult de 50 de mii de tone de cereale prin incendierea unui mare grânar din portul maritim Mariupol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.