Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficialul Federației Engleze de Fotbal suspendat după comparația controversată între Netanyahu și Hitler

nypost.com
netanyahu

Federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat suspendarea unui membru al Consiliului său director care l-a comparat pe Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, cu Adolf Hitler, într-o postare pe reţelele de socializare, transmite EFE.

Wasim Haq, în calitate de reprezentat al comunităţilor BAME (neagră, asiatică şi minorităţi etnice) din 2019 în comitetul excutiv al FA, a trebuit să şteargă un tweet şi să-şi ceară scuze, după ce a postat pe reţeaua de socializare mesajul: ''Netanyahu şi-a sacrificat propriul popor pentru a rămâne la putere, în timp ce palestinienii încearcă să-şi menţină sănătatea... Adolf Hitler ar fi mândru de Benjamin Netanyahu'', potrivit Agerpres.

Un purtător de cuvânt al FA a spus că ancheta asupra comportamentului lui Haq este în desfăşurare şi că, în aşteptarea unui rezultat, acesta va fi suspendat din atribuţiile sale în consiliu.

În plus, Asociaţia Britanică de Tenis (LTA), unde Haq lucrează pentru a promova diversitatea şi incluziunea în sport, l-a exclus din consiliul său de administraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.