Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIL Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă, după europarlamentare: 'Voi fi premierul acestei țări', anunță Ludovic Orban

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Partidul Naţional Liberal (PNL) va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare din luna mai, a anunţat, joi, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Acesta a declarat la postul România TV că obiectivul PNL este de "a pune punct acestei guvernări toxice pentru România". El a precizat că va fi premierul României, dacă PNL câștigă alegerile parlamentare și l-a ironizat pe Dacian Cioloș.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

"Cu siguranţă, după referendum şi după alegerile pentru Parlamentul European va urma o moţiune de cenzură. Nu există niciun fel de dubiu asupra acestei iniţiative. Obiectivul PNL este acela de a pune punct acestei guvernări toxice pentru România cât mai repede posibil. Sunt desemnat candidatul PNL la funcția de premier. Căderea actualului guvern e o necesitate pentru a scoate România din declinul în care se găsește astăzi. În cazul căderii Guvernului, cred că cea mai bună soluţie pentru România este reîntoarcerea la popor, adică practic reînvestirea unui Parlament, pentru că pe actuala structură parlamentară, care este rezultatul unei voinţe exprimate în urmă cu doi ani jumate, în decembrie 2016, este foarte greu să construiască un guvern care într-adevăr să aibă susţinerea pentru a face în România ceea ce trebuie astăzi.

Nu am ce să îi dau lui Cioloș, deocamdată. Funcția de premier se dobândește după alegerile parlamentare. Dacă PNL va câștiga alegerile, PNL va da premierul, voi fi premierul acestei țări.

Am înțeles că domnul Cioloș candidează la europarlamentare, că va candida și la prezidențiale, va candida și la parlamentare, am uitat să îl întreb dacă va candida și la locale.", a afirmat Orban.

Citește și: RCS&RDS a demolat concurența! Zeci de mii de români au făcut asta – Lovitură pentru Telekom, Vodafone și Orange .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.