Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficiul pentru Jocuri de Noroc va desfășura activități de prevenire/tratare a dependenței de jocuri cu fonduri din venituri proprii

roulettephysics.com
jocuri de noroc

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanță simplă care prevede permiterea folosirii veniturilor proprii ale Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru activități de prevenire și tratare a dependenței de jocuri de noroc, a anunțat purtătorul de cuvând ai Executivului, Nelu Barbu, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: BOMBĂ în Dosarul Caracal: plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă

"Este o ordonanță simplă privind măsuri fiscal bugetare, la propunerea Secretariatului General al Guvernului pentru Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Este vorba de o completare a legislaței pentru a permite folosirea veniturilor proprii ale Oficiului Nanțional pentru Jocuri de Noroc pentru activități de prevenire a dependenței de jocuri de noroc. Astfel, pot fi dezvoltate și finanțate activități și programe de protecție a tinerilor și a jucătorilor pentru prevenirea dependenței, pot fi organizate campanii de promovare a jocului responsabil, pot fi finanțate activități de tratare a dependeței de jocuri de noroc, precum și de soluționare promptă și eficientă a litigiilor dintre un organizator de joc și un jucător", a declarat Nelu Barbu, la finalul ședinței de guvern.

Citește și: Lider PNL: Majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă. Trebuie să dispară voucherele, tichetele de vacanță .

Guvernul va suplimenta, totodată, cu 10 posturi organigrama Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

"Pentru punerea în aplicare a acestor activități și programe se suplimentează cu 10 posturi organigrama Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, iar procedura de desfășurare a activităților va fi stabilită prin ordin al președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, iar noua structură va fi finanțată integral din veniturile proprii ale ONJN", a mai precizat Nelu Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.