Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficiul pentru Migraţie din Republica Dominicană nu a înregistrat sosirea în țară a fostului rege Juan Carlos al Spaniei

El País
Juan Carlos I

Oficiul pentru Migraţie din Republica Dominicană nu a înregistrat sosirea în această ţară a fostului rege Juan Carlos al Spaniei, a declarat marţi pentru Reuters departamentul pentru media al biroului, potrivit Agerpres.

Oficiul pentru Migraţie a declarat că ultima călătorie a fostului rege în Republica Dominicană a fost în perioada 28 februarie - 2 martie.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea torpilează Guvernul Orban: ‘O prostie cât casa’

Precizările intervin după ce două publicaţii spaniole au relatat că fostul rege a plecat din Spania şi se află în ţara din Caraibe, unde s-a autoexilat în urma suspiciunilor de corupţie.

Fostul suveran, popular în trecut, era tot mai presat de anchetele procurorilor spanioli şi elveţieni privind suspiciunile de corupţie în legătură cu un contract de construcţii feroviare în Arabia Saudită. El a decis să îşi părăsească ţara pentru a-i permite fiului său, regele Felipe al VI-lea, să îşi păstreze tronul fără probleme. Casa regală a Spaniei a anunţat plecarea lui Juan Carlos marţi, fără a preciza destinaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.