Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olanda ia o decizie AIURITOARE: NU ACORDĂ titlul de campioană, la fotbal, iar campionatul e declarat încheiat

ajax.nl
Răzvan Marin, Ajax

Titlul de campioană a Olandei la fotbal nu se va mai acorda în acest sezon, după ce campionatul a fost declarat încheiat în contextul pandemiei de coronavirus, însă echipele Ajax Amsterdam şi AZ Alkmaar vor fi calificate pentru sezonul următor al Ligii Campionilor, relatează presa sportivă din această ţară.

Hotărârea ar fi fost luată după o reuniune a conducerii Federaţiei de fotbal cu reprezentanţii cluburilor şi ai sindicatelor fotbaliştilor şi antrenorilor, scrie agerpres.ro.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Ajax Amsterdam era lider în momentul întreruperii campionatului, în luna martie, AZ Alkmaar fiind pe poziţia secundă.

Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) a anunţat miercuri că va opri definitiv sezonul competiţional, sub rezerva consultărilor cu UEFA, după decizia guvernului Olandei de a prelungi interzicerea evenimentelor publice majore cu trei luni, până la 1 septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

"Comisia fotbalului profesionist are intenţia de a nu mai continua disputarea sezonului 2019-2020. KNVB se va consulta cu UEFA, după care va fi luată o decizie", preciza federaţia batavă.

Olanda urmează astfel exemplul vecinei Belgia, care şi-a anulat deja sezonul, decizie criticată însă de UEFA, care i-a avertizat pe belgieni că este posibil să nu aibă reprezentante în viitoarea ediţie a cupelor europene.

Citește și: Medicul Monica Pop sare în apărarea lui Adrian Streinu-Cercel: ‘Manevră politică!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.