Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olandeza Amy Pieters, triplă campioană mondială la ciclism pe pistă, este în comă indusă, după accidentul suferită în Spania în timpul unui antrenament

facebook.com
amy pieters ciclism multime campioana

Olandeza Amy Pieters, triplă campioană mondială la ciclism pe pistă, urmează să rămână în comă indusă încă cel puţin trei zile, după accidentul suferită în timpul unui antrenament în Spania, a anunţat echipa sa, SD Worx, citată de Reuters.

"Medicii subliniază că un repaus suplimentar în această etapă oferă şase mai mari de recuperare. Medicii nu vor putea evalua eventualele daune până când nu o vor trezi pe Pieters", se precizează într-un comunicat.

SD Worx nu va oferi în perioada următoare "alte informaţii legate de acest accident şi a făcut, totodată, un apel în vederea respectării vieţii private a persoanelor implicate".

"Gândurile noastre se îndreaptă către Amy şi familia sa", a mai scris echipa olandeză.

Amy Pieters (30 ani), a cucerit aurul în proba de madison la Campionatele Mondiale pe velodrom din 2019, 2010 şi 2021, alături de compatrioata sa Kirsten Wild, dar a ratat titlul olimpic în această vară, la Tokyo, unde s-a clasat pe poziţia a patra. Ea s-a remarcat şi în cursele pe şosea, devenind campioană europeană în 2019.

Olandeza a fost plasată în comă artificială după intervenţia chirurgicală la care a fost supusă ca urmare a accidentului produs joi la Alicante, când a căzut pe pistă şi a suferit leziuni grave la cap.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.