Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olandezul Thymen Arensman s-a impus în etapa a 15-a în Turul Spaniei

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Ciclistul olandez Thymen Arensman a dominat etapa regină a Turului Spaniei 2022, trecând linia de sosire en solitaire, pe vârful Hoya de la Mora, în Andaluzia, la o altitudine de 2.500 m.

Arensman, în vârstă de 22 de ani, liderul echipei DSM, a obţinut cu această ocazie prima sa victorie într-un mare tur, după ce a fost înregistrat cu timpul de 4h 17 min 17 sec p distanţa de 152,6 km. El l-a devansat cu 1 min 23 sec pe Enric Mas (Movistar), ocupantul locului secund, şi cu un 1 min 25 sec pe columbianul Miguel Angel Lopez (Astana), scrie agerpres.ro.

La capătul unei etape-cheie pentru clasamentul general, tricoul roşu al liderului a rămas în posesia belgianului Remco Evenepoel (Quick-Step), care are un avans de 1 min 34 sec faţă de slovenul Primoz Roglic (Jumbo-Visma), triplu campion în Vuelta (2019, 2020, 2021).

Luni, plutonul va avea dreptul la cea de-a treia şi ultima zi de repaus, înainte de a ataca ultima săptămână a cursei iberice, care va continua marţi cu etapa a 16-a, între Sanlucar de Barrameda şi Tomares (189,4 km).

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.