Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olaroiu, intr-un proces legat de paduri

olaroiu

Cosmin Olaroiu, managerul lui Al Ahli Dubai, a devenit unul dintre cei mai apreciati selectioneri din Emiratele Arabe Unite. Dar n-a uitat ca mai are treburi de rezolvat si in tara. Ceva cu niscaiva paduri…

Olaroiu de deschis un proces unde, la mijloc, potrivit obiectului dosarului aflat pe masa judecatorilor din Ilfov, este dreptul de proprietate asupra unor terenuri aflate in nordul Bucurestiului. Dar, dat fiind ca printre parati se numara si Romsilva, e clar ca avem de a face cu niscai paduri. Care ar putea sa le cumpere lejer din salariul lui de 4 milioane de euro pe sezon. Da, este adevarat, pentru a-l aduce la Al Ahli, arabii i-au propus lui Olaroiu, in vara lui 2013, un salariu greu de refuzat: 4 milioane de euro pe sezon, plus o masina de lux: un bolid de peste 500.000 de euro!

Este vorba de un Rolls Royce Wraith, un coupe de lux britanic, inaugurat in urma cu doi ani, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Motorul V12 dezvolta o putere de 633 CP iar demarajul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4,2 secunde. Masina pe care seicii de la Al Ahli Dubai i-au adus-o special pe perioada vacantei in Romania.

Cosmin Olaroiu a devenit astfel cel mai bine platit antrenor roman din sportul romanesc intrecandu-i pe Mircea Lucescu si Dan Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.