Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ole Gunnar Solskjaer, despre înfrângerea umilitoare suferită de Manchester United în campionat: 'Este alarmant. Sunt departe de a fi satisfăcut'

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Antrenorul norvegian Ole Gunnar Solskjaer consideră "alarmantă" înfrângerea umilitoare suferită de echipa engleză de fotbal Manchester United, 1-6 cu Tottenham Hotspur, duminică, pe Old Trafford, în etapa a 4-a din Premier League, informează AFP.

"Evident că este alarmant. Sunt departe de a fi satisfăcut şi îmi asum responsabilitatea. Sunt alegerile mele în alcătuirea echipei care intră în teren. Dar suntem foarte departe de nivelul care este necesar la Manchester United", a recunoscut tehnicianul norvegian pentru Sky Sports, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO - Donald Trump a ieșit din spital și face primele declarații: Asta este școala vieții

După ce a condus cu 1-0 din minutul 2, Manchester United a comis o serie de greşeli individuale şi la pauză era condusă deja cu 4-1.

"Până la 2-1 şi chiar până la cartonaşul roşu (primit de Anthony Martial, în min. 28) eram în meci. Tot ce a urmat după a fost dezastruos", a adăugat Solskjaer.

"Problema noastră nu este aceea de a aduce jucători noi, ci de a scoate tot ce este mai bun din cei pe care îi avem. Iar astăzi (duminică, n. red.), am văzut ce este mai rău de la aceşti jucători. Trebuie ca prestaţia noastră colectivă să revină la nivelul a ceea ce era la finalul sezonului trecut, când eram o echipă ofensivă bună", a mai spus antrenorul.

Citește și: Semnal în Europa: Cehia impune din nou starea de urgență la nivel național

United a deschis scorul rapid, în urma unui penalty transformat de Bruno Fernandes (2), însă londonezii au reuşit să marcheze de patru ori până la pauză, prin Tanguiy Ndombele (4), Heung-min Son (7, 37 ) şi Harry Kane (31), în condiţiile în care gazdele au evoluat din minutul 28 în zece jucători, după eliminarea lui Anthony Martial. În repriza secundă, Tottenham a mai înscris de două ori, prin Serge Aurier (51) şi Harry Kane (79 - penalty).

Manchester United ocupă locul 16, cu 3 puncte din 3 partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.