Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ole Gunnar Solskjaer susține că Manchester United a fost dezavantajată în meciul cu Sheffield United

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Delegatul meciului pierdut de Manchester United cu 2-1 în fața lui Sheffield United susține că dracii roșii au fost dezavantajați de arbitraj la două decizii cheie, a declarat luni antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, citat de BBC Sports, potrivit Mediafax.

Solskjaer consideră că rezultatul ar fi putut fi diferit dacă golul cu care oaspeții au deschis scorul ar fi fost anulat, iar golul marcat după acest moment de Anthony Martial ar fi fost validat.

Cele două momente controversate fac referire la faptul că jucătorul lui Sheffield, Billy Sharp, l-ar fi împins pe portarul David de Gea, la golul cu care oaspeții deschideau scorul prin Bryan, în timp ce fundașul Harry Maguire a fost acuzat pe nedrept pentru că l-a faultat pe portarul oaspeților, Aaron Ramsdale, înainte ca Martial să fi trimis mingea în plasă.

Citește și: SURSE Bebelușul ajuns în spital după BOTEZ a MURIT: micuțul era născut prematur

Delegații meciurilor din Premier League sunt foști jucători sau antrenori care evaluează independent acuratețea și consistența deciziilor luate de brigda de arbitrii și analizează modul în care aceștia au gestionat meciul.

O victorie împotriva echipei din subsolul clasamentului i-ar fi menținut pe Red Devils, care se află pe locul doi în clasament, cu 41 de puncte, mai aproape de liderul Manchester City, care are 44 de puncte și un meci mai puțin jucat.

Solskjaer susține că a primit raportul delegaților referitor la arbitraj din care reiese că cele două decizii au fost greșite.

„Au recunoscut (delagații n.r.) că golul lor ar fi trebuit să fie anulat și că al nostru ar fi trebuit să fie validat” a mai spus norvegianul, adăugând că e mult mai probabil să câștigi un meci atunci când conduci cu 1-0, decât atunci când ești condus cu același scor.

Echipa VAR din Premier League a analizat ambele incidente și, în ambele cazuri, a decis să susțină decizia luată de arbitrul Peter Bankes pe teren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.