Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oleksi Danilov amenință Rusia după lovitura din strâmtoarea Kerci: Geografia loviturilor cu arme ucrainene se va extinde

rador
 Oleksi Danilov

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională al Ucrainei, Oleksi Danilov, a declarat că Ucraina va continua să extindă raza de acţiune a loviturilor împotriva instalațiilor militare rusești. În acest sens, a subliniat Danilov, vor fi folosite arme fabricate în Ucraina.

"Cu fiecare nouă misiune de luptă, dronele de atac ucrainene și dronele marine devin din ce în ce mai precise, operatorii devin mai experimentați, coordonarea luptei este mai eficientă, iar producătorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți caracteristicile de performanță" - a remarcat Danilov.

Oficialul a subliniat că luna august a fost un succes deosebit pentru "vânătorii ucraineni". Potrivit acestuia, "geografia loviturilor cu arme ucrainene se va extinde". "Urmează extinderea amplorii, a gamei de activităţi de luptă, a nivelului și severității pierderilor rusești. Țintele rusești sunt cel mai bun teren de testare pentru armele ucrainene și pentru publicitatea lor la nivel mondial" - a declarat secretarul Consiliului de Securitate şi Apărare Națională de la Kiev.

Potrivit lui Danilov, industria militară ucraineană va deveni unul dintre principalii jucători mondiali, deoarece echipamentul a trecut un test de luptă unic.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.