Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu a VOTAT: 'Sperăm că ritmul de dezvoltare a Craiovei va rămâne la fel'

Libertatea
olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al Craiovei, a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale parţiale, că speră ca în următoarea perioadă ritmul de dezvoltare a oraşului să rămână la fel de accelerat ca în ultimii 5 ani. 

"În ultimii 5 ani, Craiova a avut cea mai spectaculoasă dezvoltare dintre oraşele din România, în sensul că am avut cele mai multe investiţii. Am fost pe primul loc în România la absorbţia de fonduri europene, am reuşit să construim un stadion nou, un spital nou, un teatru nou, un parc acvatic, să reabilităm spitalele, şcolile, să introducem apă în absolut toate cartierele, să asfaltăm foarte mult în acest oraş - aproximativ 50% din Craiova are asfalt nou şi am demarat foarte multe proiecte care în perioada următoare au nevoie de o persoană care să se zbată pentru ele şi aş aminti aici proiect de apă Izvarna II care este cel mare contract din Europa de Este - 123 milioane de euro. (...) Sperăm că ritmul de dezvoltare a Craiovei va rămâne la fel de accelerat, pentru că ne dorim să fim primii", a spus Olguţa Vasilescu, potrivit agerpres.ro.

MĂSURĂ MAJORĂ - Germania, demers fără precedent pentru combaterea terorismului


Fostul primar al Craiovei şi-a exprimat convingerea că locuitorii oraşului apreciază proiectele din ultimii ani şi le-a mulţumit tuturor celor care vor ieşi duminică la vot. "Sunt absolut convinsă că toţi craiovenii apreciază ce s-a întâmplat în ultimii ani şi vom vedea acest lucru în momentul în care se vor deschide urnele. Eu vreau să le mulţumesc tuturor craiovenilor care vor veni azi la vot indiferent cu cine vor vota pentru că este şi un semnal pe care trebuie să ni-l dea", a mai spus Olguţa Vasilescu. 

Ministrul Muncii şi-a exercitat dreptul la vot la alegerile parţiale pentru funcţia de primar al Craiovei la una din secţiile amenajate în incinta Liceului CFR din municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.