Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu ia peste picior un important lider sindical: 'Uitați-vă cum se face de râs, neștiind să facă un calcul matematic'

inquamphotos.com / Octav Ganea
lia olguta vasilescu

Ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a atacat, într-o postare pe Facebook, pe sindicalistul Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa, spunând că „se face de râs, neștiind să facă un calcul matematic de clasa a III-a”.

ULTIMA ORĂ: Fostul ministru Relu Fenechiu, ELIBERAT condiţionat deşi nu a plătit prejudiciul

"Dacă vreți sa vedeți un lider de sindicat cum se face de ras, neștiind sa facă un calcul matematic de clasa a treia, uitați-va la Hossu, pe Antena 3. Stimați jurnaliști și sindicaliști, atunci când salariul minim e 1450 lei, in fapt angajatorul plătește 1750 lei. Când muți contribuțiile, toate, pe angajat, muți de la 1750, nu de la 1450 lei...", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Măsura anunțată de mutare a contribuțiilor CAS și CASS de la angajator la angajat va duce la scăderea salariilor tuturor românilor, susține sindicalistul Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa.

Bogdan Hossu a explicat duminică, la Antena 3, că, spre exemplu, un român cu salariul brut de 2.000 de lei va încasa, de la 1 ianuarie 2018, puțin peste 1.200 de lei. În varianta prezentată de ministrul Muncii, salariile vor crește.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.