Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu iese la ATAC împotriva Laurei Codruța Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
lia olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, iese la atac, după ce procurorii craioveni au declinat către Parchetul General dosarul „Tel Drum“, în care anchetau circumstanțele în care au fost realizate lucrări fără autorizație într-un proiect cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro.

Olguța Vasilescu, reacție FURTUNOASĂ după ce dosarul Tel Drum a fost preluat de PG: 'Furtună într-un pahar cu apă'

Olguța Vasilescu susține că acest nou dosar face parte din strategia DNA care vrea să ”mai preseze 2-3 miniștri”, pentru că așa funcționează Sistemul.

”În acest moment nu există niciun dosar în care eu să fiu urmărită. Este o plângere depusă de un inspector de la Inspectoratul Județean în Construcții, nu există niciun dosar în care eu Olguța Vasilescu să fiu urmărită.

Este o prostie, ca să nu mai vorbesc că în România nu există primar care să nu aibă astfel de plângeri. Fiecare licitație este contestată, eu cât am fost primar peste 90% dintre licitații au fost contestate. Nu am niciun stres cu acest caz.

Bineînțeles că numele meu vinde, nu contează că nu e numele meu acolo, dar e la primăria Olguței, nu contează că nu s-a făcut în mandatul meu, dar e pe acolo pe la Craiova, adică la Olguța. Numele meu vinde, trebuie să mai presăm 2-3 miniștri cu niște dosare, că așa e la modă, am văzut cum funcționează Sistemul.

Depinde ce înseamnă amenințată? Eu am fost în cătușe sau vreți să rememorăm astfel de momente?”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.