Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu, prima reacție după ce Iohannis a lăsat-o în afara Guvernului: Știam că e ranchiunos. Eu am lăsat ceva în urmă, președintele nu

Olguța Vasilescu susține, referitor la refuzul președintelui de a o numi ministru al Transporturilor, că se aștepta la această reacție, menționând că și-a dorit să ocupe această funcție și a fost o decizie asumată. Fostul ministru al Muncii spune că președintele este ranchiunos și că nu a făcut nimic notabil în cariera de șef de stat.

"Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, de altfel cred ca daca va uitati, pe unde am trecut am lasat ceva in urma. Eram foarte calificată pentru acest minister, măcar din punct de vedere al managementului pentru că la Craiova, când eram primar, orasul a fost pe primul loc la absorbtia fondurilor UE. Cred că mi-am dovedit eficienta. Am luat in calcul ca e posibil sa fiu respinsa, am analizat toti la partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situatie neasteptata pentru noi. Stiam ca președintele e ranchiunos si ca nu imi va ierta declaratiile pe care le-am facut cu privire la domnia sa. Eu am lasat ceva in urma, nu pot spune acelasi lucru despre presedintele Iohannis ca nu-mi amintesc ceva notabil din mandat de presedinte al dlui Iohannis. E un joc politic de care presedintele profita. Ieri a fost o discutie in biroul permanent si au fost multi colegi care au zis ca era mai bine sa merg de la inceput la Dezvoltare, nu a fost niciun lider impotriva aceste nominalizari , dar votul se da in CEx. Nu e nicio tensiune cu dl Dragnea. A fost o decizie asumata ca e posibil sa plec de la Ministerul Muncii", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.