Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu răspunde ofertei lui Ponta de negocieri PSD - Pro România în Parlament

sondaj

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte al partidului și secretar al Camerei Deputaților, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că PSD-ALDE dețin majoritatea necesară adoptării legilor și a exclus o negociere cu cei 21 de parlamentari Pro România, după oferta lansată de fostul premier Victor Ponta.

  • „Majoritatea PSD-ALDE s-a probat de fiecare dată în Camera Deputaților și o vom proba la fiecare vot de acum înainte”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, după anunțul demisiei din PSD a unui alt deputat și a trecerii acestuia în barca lui Victor Ponta.

Întrebată dacă PSD poate negocia cu Pro România pentru adoptarea unor legi, Lia Olguța Vasilescu a răspuns: „Nu. Este exclus”.

Afirmațiile vicepreședintelui PSD au venit după ce-a ieșit dintr-o ședință a lui Liviu Dragnea cu organizațiile de partid.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marți, după ce deputatul PSD Petre Sorin Marica a trecut la Pro România, că partidul are 21 de deputați, un numărul egal cu UDMR și că „în perioada următoare” Pro România va depăși UDMR în Camera Deputaților.

În acest sens, Ponta a propus PSD o negociere.

„Fac o propunere publica pentru PSD ( care se plange mereu ca este obligat sa negocieze cu UDMR pentru ca nu are voturi) - cand aveti propuneri bune pentru Romania veniti la noi si o sa le votam”, a scris Ponta pe Facebook.

Citește și: Codrin Ștefănescu devoalează strategia PSD pentru câștigarea europarlamentarelor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.