Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu, REPLICĂ DURĂ pentru Klaus Iohannis

Olguta Vasilescu

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a scris, sâmbătă seara, pe Facebook, după ce șeful statului a afirmat în cursul zilei că social-democrații s-au apucat să modifice legile justiției ca să-și scape corupții imediat după câștigarea alegerilor, că Iohannis minte și că ar trebui să se uite în oglindă pentru a vedea „cum arată un om cu 40 de dosare penale”.

„Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiție, ca sa ii scape pe corupți. Fals! Prima ordonanța de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postata mai jos. Aceasta prevedea creșterea pensiilor, a salariilor, a burselor studențești, transport gratuit pe CFR pentru studenți și alte măsuri de protecție socială. Ne-am concentrat pe problemele cetățeanului încă de la începutul guvernării. In ceea ce privește corupții, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglindă: va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale și care a luat case prin fraudă dovedită de Instanțe judecătorești”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că guvernarea PSD a reprezentat "un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

"Oamenii s-au dus la vot în decembrie 2016, votând cu bun credinţă. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar că din prima secundă s-a întâmplat altceva. PSD abia ajuns la guvernare credeţi că s-a apucat să îmbunătăţească economia ţării, să consolideze statul de drept, să facă România mai puternică? Nu, s-au apucat să modifice legile justiţiei pentru a-şi apăra propriii corupţi şi propriii condamnaţi penal. Asta au făcut şi de atunci întreaga guvernare pesedistă a fost un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România", a spus preşedintele la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfăşurată la Sinaia.

Citește și: Traian Băsescu, vești PROASTE pentru Liviu Dragnea: Tudorel Toader nu-i poate rezolva problema .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.