Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu s-a dezlănțuit la adresa unui ministru PNL picat în comisii: 'Dacă era concurs de balerină, îl trecea cu brio. A făcut balet la întrebări'

Olguta Vasilescu

Cu toate că Violeta Alexandru a picat la comisii, fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a continuat tirul de atacuri la adresa acesteia. Vasilescu a spus că propunerea PNL pentru Muncă a evitat miercuri orice răspuns concret la întrebări, făcând balet printre răspunsuri.

Profeția lui Marius Pieleanu - Viorica Dăncilă sparge bariera și se apropie de Klaus Iohannis/ SONDAJ

„Dacă era concurs de balerină, îl trecea cu brio. A făcut balet la întrebări. Nu a răspuns concret la nicio întrebare. Nu a vrut să spună dacă mai măresc salariile profesorilor cu 25% pentru profesori, de la 1 ianuarie 2020. In programul de guvernare nu se intelege nimic. Vine Orban si zice ca toate veniturile sub 2000 lei vor fi impozitate, toate veniturile vor fi impozitate si pe care le-am scutit pe impozite, iar azi am pus transant niste intrebari doamnei sa intelegem ce se va intampla de cand va fi investit guvernul. Nu a raspuns concret, singurul lucru a zis ca anul viitor legea pensiilor e salvata. Va creste punctul de pensie. Insa nu a zis nimic de pensiile sub 2000 lei, daca nu le scutesc de impozite imediat ele vor scadea, am intrebat o clar de legea salarizarii. Nu a vrut sa clarifice ce se va intampla cu veniturile, a mai fost o discutie despre pilonul 2 procentul de 3,75 care se acorda la pilonul 2 de pensii, stiti cat e pensia medie? Nu a rasp, e 10 euro, cine isi inchipuie ca va castiga mult de la pensia de pe pilonul 2 se inseala”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.