Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu iese la atac după ce Firea i-a aruncat mingea la fileu: 'Câte firme au fost îngropate de indolența și incompetența acestui guvern?'

ziuaconstanta.ro
lia olguta vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu reacționează după ce Gabriela Firea a dezvăluit care este numărul bucureștenilor care au fost depistați cu Covid-19 în urma campaniei de testare pe care a inițiat-o în Capitală.

„Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facuta cu aparatura performanta, dupa toate regulile si regulamentele nationale si internationale... Si atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica? De ce nu incep masurile de relansare economica? Au trecut deja 125 de zile de cand ne tot ameninta Orban ca iese cu masuri economice... 125 de zile!!! Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

BREAKING Desființarea SIIJ intră la vot final în sesiunea extraordinară din Camera Deputaților. Contre Iordache - Birchall în plen

Primarul General, Gabriela Firea, a dezvăluit că din cele 4.600 de teste efectuate de Primăria București, doar patru bucureșteni au fost depistați pozitiv la Covid-19.

„Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus”, a anunțat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.