Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olivia Steer, impresionată de decizia lui Viorel Cataramă de a se infecta cu COVID-19: 'Ce poveste fabuloasă. Mi-a câștigat atenția și respectul'

metropotam.ro
olivia steer

Olivia Steer a comentat pe Facebook cazul lui Viorel Cataramă, politicianul care a ales să se expună într-un focar de COVID-19 pentru a demonstra că boala nu există. Vedeta mișcării anti-vacciniste susține că povestea lui Cataramă este una captivantă și demnă de un film de succes, mai ales că este căsătorit cu medicul Adina Alberts, cea care a ales să se mute pentru a nu se infecta.

„Ce poveste fabuloasă, demnă - aș zice - de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!”, a scris Olivia Steer pe pagina de Facebook.

Un lider PSD nu înghite gălușca lui Florin Cîțu - îi dă cu datele INS în cap: 'Vine cu tupeu și obrăznicie și spune că PNL guvernează bine'

Iar într-un comentariu, Steer dezvăluie că Viorel Cataramă i-a câștigat atenția și respectul: „Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfîrșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: "Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, ... de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se" și așa mai departe și așa mai departe... Viorel Cataramă mi-a cîstigat categoric atenția. Și respectul!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.