Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olt: Filiala PNL va stabili toţi candidaţii pentru funcţia de primar până pe 1 martie

sigla pnl

Toţi candidaţii PNL pentru funcţia de primar în localităţile din judeţul Olt vor fi stabiliţi până la data de 1 martie, potrivit preşedintelui filialei judeţene de partid, Liviu Voiculescu.

Acesta a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că au fost stabiliţi candidaţii pentru municipiul Slatina şi pentru oraşele Balş, Scorniceşti, Potcoava, Corabia şi Drăgăneşti-Olt, iar pentru desemnarea candidatului de la Caracal va fi efectuat un sondaj de opinie. Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Slatina va fi Mario De Mezzo, conform unei decizii din luna septembrie a organizaţiei municipale liberale.

Voiculescu a precizat că la funcţia de primar la Scorniceşti va candida Daniel Tudor, actual viceprimar al localităţii, la Drăgăneşti - Olt va candida preşedintele organizaţiei liberale locale, Tudorică Marian, candidatul de la Potcoava va fi Oprea Florin, la Balş va candida actualul primar, Mădălin Teodosescu, iar la Corabia va candida consilierul judeţean George Ciucu.

"Filiala Olt a PNL este în plin proces de stabilire a candidaţilor pentru alegerile locale din 2020, avem stabilit şi un calendar astfel încât până la 25 februarie 2020 vom avea stabiliţi candidaţii din mediul urban, oraşele şi cele două municipii, iar pentru localităţile din mediul rural - 1 martie 2020. Deci în toate localităţile din judeţul Olt până la 1 martie 2020 vom avea candidaţii pentru funcţia de primar stabiliţi. Am comunicat asta şi colegilor mei în şedinţa BPJ din această săptămână", a spus Liviu Voiculescu.

El a adăugat că liberalii susţin alegerea primarilor în două tururi şi a preşedintelui Consiliului Judeţean din rândul consilierilor judeţeni.

"Noi susţinem alegerea primarilor în două tururi, de asemenea, mai susţinem şi alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean din rândul consilierilor judeţeni şi această modificare poate fi făcută atât prin OUG, cât şi prin angajarea răspunderii, în situaţia în care alţi parteneri nu îmbrăţişează această idee, deşi din discuţiile premierului cu alte formaţiuni politice sunt şi alţii care îşi doresc alegerea primarilor în două tururi", a mai declarat Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.