Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oltean de 29 de ani, arestat preventiv după ce a lovit un poliţist

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 29 de ani, din judeţul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a agresat un poliţist care fusese chemat de vecini pentru că făcea gălăgie în timpul nopţii.

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi au fost sesizaţi, duminică noaptea, cu privire la faptul că o persoană ar tulbura ordinea şi liniştea publică în comuna Valea Mare.

“La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi care au identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate, care tulbura ordinea şi liniştea publică prin producerea de zgomote la intensitate mare. Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ordinea şi liniştea publică a fost restabilită. Ulterior, în jurul orei 02:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că aceeaşi persoană tulbură din nou ordinea şi liniştea publică. La vederea echipajului de politie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliţie pentru dispunerea masurilor legale”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în momentul încatuşării, tânărul a lovit unul dintre agenţii de poliţie.

El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru ultraj, fiind prezentat apoi Judecătoriei Slatina care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, scrie news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.