Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olympique Lyon condamnă actele rasiste împotriva jucătorului său, Houssem Aouar: fotbalistul a ales să joace pentru naționala Algeriei

www.agerpres.ro
Olympique Lyon

Fotbalistul Houssem Aouar, care a ales să joace pentru echipa naţională a Algeriei, este, de câteva zile, ţinta insultelor rasiste. Clubul lyonez a decis miercuri să-şi susţină public jucătorul şi să condamne aceste acţiuni.

Vinerea trecută, în momentele în care Houssem Aouar se pregătea să intre pe teren în meciul disputat împotriva echipei FC Nantes, jucătorul a fost fluierat, iar mai mulţi suporteri lyonezi au cântat Marseillaise când Aouar a păşit pe gazonul Groupama Stadium, conform News.ro.

A fost un gest care avea legătură cu alegerea făcută de fotbalist, care a ales să reprezinte Algeria din punct de vedere sportiv. A fost o decizie care l-a expus pe tânărul în vârstă de 24 de ani şi l-a făcut să devină ţinta unui val de insulte rasiste pe reţelele de socializare.

În semn de solidaritate cu Houssem Aouar, Olympique Lyon a postat miercuri un tweet în care clubul condamnă actele rasiste împotriva jucătorului său, afirmând că alegerile din viaţa fiecărei persoane sunt libere. „Fotbalul este universal”! a conchis clubul lyonez în postarea făcută pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.