Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olympique Lyon, deţinătoarea trofeului, eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

www.agerpres.ro
Olympique Lyon

Echipa engleză Chelsea Londra a învins pe teren propriu, cu 4-3 după executarea loviturilor de departajare, formaţia franceză Olympique Lyon, deţinătoarea trofeului, joi seară, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, potrivit Agerpres.

Franţuzoaicele au deschis scorul în minutul 77 prin Vanessa Gilles, anulând avantajul londonezelor, învingătoare cu 1-0 în meciul tur. În prelungiri, Lyon a mai înscris încă o dată, prin Sara Dabritz (110), însă Chelsea a restabilit egalitatea în extremis, prin Maren Mjelde, în urma unui penalty (120+8), iar apoi a obţinut calificarea în semifinale la loviturile de departajare.

Chelsea va juca în penultimul act al competiţiei cu FC Barcelona, care s-a impus miercuri pe teren propriu, cu 5-1, în faţa italiencelor de la AS Roma, a căror poartă a fost apărată de Camelia Ceasar, goalkeeper-ul selecţionatei României.

Seara de joi nu a fost una bună pentru echipele franceze, Paris Saint-Germain părăsind la rândul ei Liga Campionilor în sferturile de finală, după ce a remizat în deplasare cu VfL Wolfsburg (1-1), în condiţiile în care germancele reuşiseră să câştige la limită meciul tur, de la Paris (1-0).

Astfel, pentru prima dată din 2014, Franţa nu va avea nicio reprezentantă în "careul de aşi" al celei mai importante competiţii intercluburi.

VfL Wolfburg va avea ca adversară în semifinalele Ligii Campionilor formaţia engleză Arsenal Londra, învingătoare miercuri, cu 2-0, partida cu Bayern Munchen de pe Emirates Stadium (în tur, germancele s-au impus cu 1-0).

Semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin vor avea loc tur-retur, în cursul lunii viitoare, în timp ce finala urmează să se dispute pe 3 iunie la Eindhoven (Olanda).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.