Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Om-cheie în dosarul Udrea, tunuri în sectorul 2?

imobiliare

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, unul din oamenii cheie din dosarele de retrocedare in care sunt implicati Elena Udrea si Dorin Cocos, a ajuns unul dintre cei mai mari proprietari şi dezvoltatori din sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit Antena 1, Stelian pare să fi pus mâna pe cele mai bune zone centrul şi nordul Bucureştilor si ar fi acuzat ca a obţinut, pe nimic, bucăţi uriaşe din Floreasca, Moşilor şi lista merge adânc în inima Capitalei. Mai exact, Stelu a cumpărat pe sume de mizerie drepturi litigioase, care i-au adus o avere de milioane de euro şi a ajuns astfel unul, potrivit sursei citate.

Gheorghe Stelian şi-ar fi clădit imperiul imobiliar prin zeci de terenuri răspândite în zonele cele mai bune din Sectorul 2, potrivit Antena 1.

În Floreasca, parcele de mii de metri pătraţi, pe străzi cu nume sonore. Mai sus de cunoscutul cartier, Stelu a plusat pe bulevardul Barbu Văcărescu şi în Vatra Luminoasă, dar a continuat cu zona Circului şi, mai departe, spre centrul Bucureştilor, cu Moşilor şi bulevardul Basarabia. Sunt doar câteva nume. Harta proprietăţilor obţinute de Stelu este însă extrem de extinsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.