Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Om de afaceri, condamnat la ani grei de închisoare

penitenciar inchisoare

Oamenii legii i-au dat o lovitură dură unui om de afaceri. Milionarul Titus Iliuță a fost condamnat de către judecătorii Curții de Apel București la 9 ani de închisoare cu executare. Acesta a fost deja încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Titus Iliuță a fost găsit vinovat de comiterea a 6 infracțiuni, toate economice. După cinci ani de procese, Curtea de Apel București a venit, miercuri, cu o sentință definitivă în cazul omului de afaceri Titus Iliuță, cercetat încă din anul 2010. Acesta a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

Citeşte şi: SCANDAL monstru: RADET şi Primăria București au dat în judecată ANRE

„În baza art. 33 a şi b- 34 lit b, C. Pen. 1969 şi art 35 al. 3 C. pen. 1969 contopeşte pedepsele principale şi complementare şi aplică inculpatului Iliuţă Titus pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare, sporită cu un an închisoare, urmând ca inculpatul să execute 9 ani închisoare şi 5 ani pedeapsă complementară constând în interzicerea drepturilor”, precizează în decizie Curtea de Apel Bucureşti. Omul de afaceri se face vinovat de asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, delapidare cu consecinţe deoebit de grave în formă continuată, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, evaziune fiscală în formă continuată şi de spălare de bani în formă continuată.

Citeşte şi: Ion Cristoiu o face praf pe Raluca Prună de la Justiţie: Ce dezvăluiri face despre ea

Judecătorii au cerut și sechestru pe toate proprietățile sale, până când statul își va recupera cei 3,2 milioane de lei cu care a fost prejudiciat prin evaziune fiscală.

Citeşte şi: Situaţie fără precedent peste Prut: Preşedintele Timofti anunţă că e gata să moară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.