Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'TĂCERE' în cazul Caracal: avocatul familiei Luizei a dezvăluit că procurorii l-au obligat să semneze o declarație de confidențialitate

Digi 24
Tonel Pop

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat vineri la Antena 3 că procurorii care instrumentează cazul Caracal au condiționat accesul său la verificările din anchetă de semnarea unei declarații în care își asumă că nu va da informații publice din cercetări.

UPDATE: Prin declarațiile date, avocații au încălcat caracterul nepublic al urmăririi penale și au pus de în pericol ancheta. Li s-a pus în vedere să nu mai ofere date nepublice din dosar, în baza art. 93 Cod procedură penala, art. 94 CPP, art. 285 CPP, art. 8 CPP, art. 11 din codul deontologic al avocatului român, art. 21 din codul deontologic al avocaților, au precizat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

_

Tonel Pop a zis că gestul este fără precedent și că documentul seamănă cu un „rechizitoriu”. Avocatul a zis că nici acum nu a primit copie după acel referat. „Am semnat actul pentru ca altfel mi se refuza participarea la actele procedurale”, a zis Tonel Pop.

„Au inventat un fel de rechizitoriu. Vor sa ne inchida gura”, a mentionat Tonel Pop.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a publicat o poză cu Alexandra Măceșanu și își exprimă furia în cazul Caracal: 'Mi s-a strâns inima cât un purice' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.