Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care i-ar putea lua locul lui Vladimir Putin. Predicția unui strateg ruso-israelian: 'Se poate pregăti pentru rolul de dictator al Federației Ruse'

Interfax
Vladimir Putin

Strategul politic ruso-israelian Mihail Sheitelman crede că după o altă înfrângere militară în Ucraina, Vladimir Putin are toate șansele să fie revocat din funcția de președinte al Federației Ruse.

"Credibilitatea lui în elită (nu printre oameni, ci tocmai în elită) scade cu o forță teribilă. Alla Pugaciova (care s-a dezis de regimul lui Putin) i-a mai dat o lovitură. E o cântăreață de elită", a spus expertul la postul tv Channel 24.

Potrivit lui Sheitelman, viitoarea formă de guvernare în Rusia va depinde de jocurile din culise.

"Obișnuim să vorbim despre diferiți oameni care ar putea conduce Federația Rusă: atât fiul lui Patrușev, cât și Kiriyenko (în funcție de grupul care câștigă). Dar, în ultima săptămână, brusc mi s-a părut că ar putea fi ”bucătarul lui Putin”, domnul Prigojin” a spus strategul politic, potrivit ziare.com.

Sheitelman și-a explicat punctul de vedere: „Este important ca el (Prigojin – n.red.) să facă totul în mod deschis, să facă discursuri strălucitoare care ajung la inimile tuturor, să nu se ascundă de întrebări dificile.

”Bucătarul lui Putin" nu ridica capul și nu deschidea gura, dar acum spune totul direct. Cred că se poate pregăti pentru rolul de dictator al Federației Ruse".

Evgheni Prigojin a fost cel care a recrutat recent mii de prizonieri ruși pentru a merge la război în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.