Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care îi știe pe acoperiții din politică spune tot: 'Acoperiţii intrau şi ieşeau din biroul lui Florian Coldea' / VIDEO

Coldea

Lumea politică este zguduită din temelii. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir a făcut dezvăluiri fără precedent. Acesta a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa lui Coldea şi a spus că foarte mulţi 'acoperiţi' din politică 'făceau cărare' la biroul fostului adjunct din SRI.

Citește și: Facebook țintește să acapareze TOT! Cum vrea să scoată bani de la firmele mari

"La Florian Coldea era setea de putere, dorinţa de control şi foarte mult interes personal. Preşedintele României era în capul mesei la CSAT. Nu ştiu dacă preşedintele a fost informat de abuzurile lui Coldea. Pe unii acoperiţi din politică i-am întâlnit intrând şi ieşind din biroul lui Coldea. Doar o comisie parlamentară poate să facă lumină într-un asemenea caz", a spus Dragomir.

Citește și: Simona Halep a primit o veste URIAȘĂ! Sunt în joc milioane de dolari

Totodată, Dragomir a vorbit și despre acoperiții din presă. „În zona acoperiților din media, orice seriviciu utilizează așa ceva, în cazul României trebuie să facem o delimitare. Un ofițer acoperit din media care desfășoară activități penstru sprijinul securității naționale este cu totul diferit de un acoperit din media care primește pe mailuiri rechizitorii sau documente nepublice din dosar și are un singur ordin să-l facă pe acel om sau pe acea persoană, să o arate opiniei publice ca pe o persoană ca un infractor sau penal. Pe câțiva care au răspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut și personal, i-am văzut în biroul lui Coldea, dar nu știu cum au fost să facă acest lucru nu știu. Nu a fost în beneficiul statului. A fost în beneficiul unei persoane”, a mai spus Dragomir.

Seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Dragomir spune că timp de 5 ani oameni politici, jurnalişti sau din societatea civilă au fost ascultaţi pe mandate care vizau activităţi de terorism. "În perioada 2009-2013 mai mulţi oameni politici, de afaceri şi din societatea civilă şi jurnalişti au fost interceptaţi timp de 5 ani consecutivi pe mandate de siguranţă naţională invocânduse activităţi conexe de mijloace teroriste. Există şi documente în acest sens. Pot să spun cum s-a acaparat puterea în această ţară pentru această mafie", a spus Dragomir.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.