Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul-cheie din Dosarul Retrocedărilor, legături cu Adrian Năstase

nastase-ponta

După ultimele stenograme din Dosarul Retrocedărilor ilegale de pădure, în care apare Viorel Hrebenciuc vorbind despre Adrian Năstase, apar noi dezvăluiri. Brokerul Cristian Sima, stabilit în Elveţia, susţine că omul-cheie din dosar, Paltin Studza, i-a plătit studiile fiului fostului premier.

Vezi AICI de ce îl acuză DNA pe Paltin Sturdza!

"Cheia dosarului e la Paltin Sturdza. (Paltin Sturdza este nepotul lui Michel Sturdza, celebrul legionar amestecat in asasinarea lui Armand Calinescu si ministru de externe in guvernul legionar din sept. 40-ian 41).

In 2007 printul Dimitrie Sturdza (stranepotul lui Dimitrie Sturdza, liberalul, de 4 ori prim-min al Romaniei inainte de primul razboi mondial) inventa o bursa de studii pentru un copil roman care sa studieze la liceul Alpinum de aici. Taxa la liceu pe un an 80000 chf. Bursa o cistiga mihnea nastase care studiaza aici din 2007-2011. Bursa a fost apoi desfiintata, a avut un singur beneficiar. Inca imi povestesc colegi si fostul director, cum venea tata Adrian sa bata cu pumnul in masa la ei, obisnuit ca la bucuresti, ori de cite ori mihnea nu avea notele dorite. La sfirsit, mihnea nu a putut sa mearga la cambridge unde dorea tata si tata adrian a facut un scandal monstru in liceu.Familia Sturdza, cetateni elvetieni, este profun implicata in toate retracedarile din romania, sub directa coordonare a guzganului rozaliu", scrie Sima pe Facebook.

Vezi şi: Cum îl învăța Viorel Hrebenciuc pe Adrian Năstase să facă deal-uri / STENOGRAME

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.