Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul de 3 puncte al FCSB va sta pe bancă la Plzen: Dică a stabilit primul '11' pentru meciul din Cehia

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Atacantul Dennis Man, cel care a adus victoria steliștilor în prima etapă, 2-1 cu FC Voluntari, a jucat slab cu ACS Poli Timișoara, 1-0, și are șanse mici să păstreze un loc ca titular cu Viktoria Plzen, în preliminariile Champions League.

Pentru FCSB, Champions League e o ocazie să scape problema jucătorului sub 21 de ani, pentru că roș-albaștrii nu au găsit în vara asta niciun tânăr suficient de bun încât să merite un loc de titular. Ca să respecte regula, Dică l-a folosit în primele două etape pe Denis Man, anunță gsp.ro.

Citește și: Spaniolii l-au 'tradus' pe Contra: Cum vrea antrenorului lui Dinamo să-i surprindă pe cei de la Bilbao

Atacantul adus de la UTA a jucat mijlocaș dreapta și nu a produs o prestație care să-i confirme locul în echipă. Cu Voluntari a ratat incredibil ocazii uriașe, apoi "s-a scos" spre final, când s-a aflat în fața porții la o minge recentrată de Teixeira și a deviat-o în plasă. La Timișoara n-a mai avut noroc să înscrie, a rămas doar cu jocul slab, sub nivelul echipei.

În Europa, pe Man nu-l mai protejează regula U21 și poate fi înlocuit cu Filipe Teixeira, un fotbalist mult mai experimentat, care prezintă mai multe garanții.

"Pe Teixeira l-am adus în special pentru meciurile din cupele europene, nici nu are rost să-l obosim folosindu-l etapă de etapă în campionat", a explicat Gigi Becali scopul achiziționării portughezului care va împlini curând 37 de ani.

Cum va arăta FCSB: Fl. Niță - Enache, Bălașa, Larie, Momcilovici - Pintilii, J. Morais - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

FCSB - Viktoria Plzen se va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.