Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul de afaceri Gruia Stoica a dat lovitura

profit

Iată că se poate și în România. Deși are mai puțini angajați decât o companie de stat, firmal lui Gruia Stoica are un profit imens. Cu de trei ori mai puțini angajați GFR a obținut anul trecut o cifră de afaceri superioară companiei de stat CFR Marfă, ani buni lider al transporturilor feroviare din România, conform Digi 24.

Citește și: Ministerul Dezvoltării anunță alocarea a 76 milioane euro pentru românii din diaspora care vor să-și deschidă o afacere

CFR Marfă a cedat poziţia de lider al pieţei de transport feroviar, în funcţie de cifra de afaceri, în faţa Grup Feroviar Român. Potrivit datelor oficiale, CFR Marfă a avut anul trecut afaceri de 678 de milioane de lei, cu 12 procente mai puţin decât în 2015. Şi cifra de afaceri a GFR s-au diminuat, însă scăderea a fost de doar 3 la sută, ajungând la 710 milioane de lei. În plus, compania de stat s-a afundat în datorii, care s-au apropiat de 200 de milioane de lei, în vreme ce Grup Feroviar Român a raportat un profit de 2 milioane de lei. Mai mult , firma privată a obţinut aceste rezultate cu mult mai puţini angajaţi.

Citește și: Măsuri radicale luate de Guvern: Ce se va întâmpla până la 1 septembrie

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.