Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul despre care s-a spus că l-a DENUNȚAT pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Am fost audiat, acum mulți ani, dar nu îmi aduc aminte...'

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Direcţia Naţională Anticorupţie susţine că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

În spațiul public, printre numele celor care l-ar fi denunțat pe Tăriceanu a fost vehiculat și cel al lui Bogdan Teodorescu, analist și consultant politic. Vineri seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, Teodorescu a infirmat că a depus un denunț împotriva liderului ALDE, dar a confirmat că a dat declarații, în 2014, la DNA.

Citește și: Mutare de ultimă oră pentru creșterea salariului minim – Ce a decis Guvernul

”Nu am denunțat, nu denunț și nu voi denunțat niciodată pe nimeni. Cu atât mai puțin pe domnul Tăriceanu. Eu nu am denunțat, dar am fost denunțat. Am fost audiat acum mulți ani, dar nu îmi aduc aminte dacă am fost audiat în acest dosar. Acel denunț e public, s-a vorbit de el în 2014, 2015, 2016. Am fost audiat ca martor. În viața mea nu am lucrat pentru domnul Tăriceanu.”, a spus Bogdan Teodorescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.