Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Băsescu: ”Toți contracandidații au fost cumpărați de PSD si Ponta cu bani și promisiuni”

bani

PMP nu a aruncat pe nimeni în luptă. De la PDL voci prea slabe, astfel că toată activitatea lui Victor Ponta din ultima perioadă nu a fost criticată.

 ”Toti contracandidații au fost deja cumpărați la bucată de PSD și Ponta cu bani și promisiuni de funcții!”, e acuzația dură a fostului consilier al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, pe o rețea de socializare.

laza buuuuun

”Am trei ipoteze legat de lipsa de reactie a opozitiei/contracandidatilor deja anuntati ai lui Ponta pe tema amnistiei fiscale. Nu stiu care e valabila, dar toate trei te indeamna sa emigrezi:

1. din pura prostie sau comoditate. oricare ar fi, tara asta nu are nicio perspectiva cu asa oameni si partide
2. capitulare in fata populismului. pe asta am mai vazut o de multe ori. daca un imbecil vine cu o initiativa despre care si imagineaza ca da bine la public, toti ceilalti se raliaza, ca intr un proces orb de imbecilizare. doar ca eu cred ca voturile de care are nevoie dreapta vin de la cei care inteleg grozavia cu amnistia. ceilalti care se bucura de amnistie oricum vor vota cu Ponta. daca i asa mai bine votezi cu Ponta, decat cu inlocuitorii lui. dar dupa ce votezi Ponta iti iei pasaportul si pleci, ca sa nu ti cada mana. 3. toti contracandidatii au fost deja cumparati la bucata de PSD si Ponta cu bani si promisiuni de functii (promisiuni credibile, avand precedentul "viu" Tariceanu). Stiu ca pare usor fantasmagoric, dar intrucat primele doua ipoteze implica doar un pic de ratiune ca sa le poti respinge, a doua presupune doar lacomie si ticalosie pentru a fi validata. Iar astea se gasesc din belsug.”, a scris Lăzăroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.