Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Cioloș, ironii usturătoare: 'Domnu' Orban, a sunat Dragnea să nu-i mai furați discursurile'

Facebook
Liviu Iolu

Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, ironizează discursul lui Ludovic Orban, care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România. „Nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce”, a continuat Orban, făcând referire la cei din USR PLUS.

„Domnu' Orban, a sunat Dragnea să nu-i mai furați discursurile.

Nu aveți curaj dacă nu o băgați și pe aia cu Soroș și nu uitați că USR PLUS fură frigiderele etc. Și luați-l și pe Terhes în noul PNL, eventual spuneți mai repede că vă aliați cu Viktor Orban, Le Pen și Salvini să salvați Europa de progresism.
Ludovic Orban: „Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol la naţiunii române ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea. Noi suntem altfel. Noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român””, scrie Liviu Iolu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.