Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Orban avertizează, în urma crizei din coaliție: S-ar putea ca PSD să ajungă să implementeze PNDL3

Inquam Photos / Octav Ganea
Ionel Danca

Deputatul PNL, Ionel Dancă a scris pe pagina de Facebook că guvernul a adoptat noul Program național de investiții locale, numit Anghel Saligny, solicitat și negociat în Coaliția de guvernare de către Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, precizând că acest nou program de tip PNDL a fost inclus în Programul de guvernare, rezultat în urma negocierilor de formare a Coalitiei, în care am fost implicat din partea PNL în ceea ce privește elaborarea Programului comun de guvernare.

„Adoptarea unui nou Program de investiții locale, pentru infrastructura de drumuri, apă-canalizare și înfiintarea sau extinderea rețelelor de gaze naturale, a fost și reprezintă o prioritatea pentru un Guvern condus de Partidul Naţional Liberal. Președintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat încă de la debutul guvernării și a reușit să obțină in final acordul de principiu al partenerilor de Coaliție pentru adoptarea noului Program național de investiții locale, cu amendamentele propuse de colegii de guvernare, legate de transparență și criterii obiective de alocare a fondurilor, cu care PNL este de acord”, a precizat acesta.

Dancă susține că noul Program național de investiții locale putea fi adoptat deja de Guvern fără a pune în pericol stabilitatea și continuitatea coaliției de guvernare.

„Șansa la dezvoltare a comunităților locale, conduse de administrațiile liberale și nu numai, este ca acest program de tip PNDL3 să fie gestionat și implementat de un Guvern condus de Partidul Național Liberal și să nu ajungă pe mâinile PSD, care să folosească din nou acest program in mod clientelar, netransparent, discreționar si abuziv. Guvernarea liberală a României trebuie să continue cu actuala coaliție de guvernare pentru a realiza proiectele de dezvoltare ale comunităților locale conduse de primarii liberali si de președinții liberali ai Consiliilor Județene. Nu trebuie să avem alt obiectiv decât buna guvernare a României!”, susține Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.